Desenvolupat per xatcom.net
Coordinació: Óscar Larriba
Disseny web: Javier Sala / Óscar Larriba
Fotografia: Javier Sala
Textos: Pau Pertegaz

AGRAÏMENTS

Pel material gràfic aportat a Vicent Marchirant, Clemente Morales, José A. Murcia, José Reig, Julián García y Miguel Sala.
També a Jessmina Berenguer per l’elaboració del text de Gastronomia i a Xavi Aliaga pels suggeriments en les pàgines Cultura i Arrels i Viu la ciutat.
Agraïm especialment a l’historiador Carles Sala Benimeli l’assessorament artístic, consells i apunts del patrimoni historicoartístic de la ciutat.

BIBLIOGRAFIA

Cucarella, Toni., Heras, Artur., Martínez Revert, Antoni., (2013). Xàtiva, ciutat monumental. Xàtiva: Ajuntament de Xàtiva.
Hermosilla Pla, Jorge (coord.), (2006). Historia de Xàtiva. València: Facultat de Geografia i Història. Universitat de València.
Sarthou Carreres, Carlos (1987). Guía gráfica de Játiva (2ª ed.). Xàtiva: Autoedició.
Cebrián i Molina, Josep Lluís., Navarro i Buenaventura, Beatriu., (2014). Les taules del Mestre de Xàtiva/Artés/Borbotó a l’Església de Palau-Solità. Termes, Revista d’Història (núm. 29).
Cucarella, Toni., Heras, Artur., Martínez Revert, Antoni., (1999). Xàtiva, festivitat del Corpus. Xàtiva: Ajuntament de Xàtiva.

Feedback

Por favor, díganos lo que piensa, cualquier aportación será muy valorada por nuestro equipo. Puede indicarnos una sugerencia, una idea, una duda, un problema, un comentario...

No es pot llegir? . Canvi de text