DE CAMÍ A XÀTIVA

Per carretera

Xàtiva es troba a meitat camí de les capitals de província València i Alacant. Per la seua privilegiada situació geogràfica en el centre de la Comunitat Valenciana, propera a poblacions com Moixent, Ontinyent, Alcoi, Gandia i Dénia, es troba perfectament comunicada a través de l’eix de comunicacions que representa l’A-7.

Per l’Autovia de la Mediterrània A-7, direcció Alacant.
Duració aproximada del trajecte: 48 minuts.

Per l’Autovia de la Mediterrània A-7, direcció València.
Duració aproximada del trajecte: 1 hora i 15 minuts.

Per l’Autovia de l’Est A-3 direcció Alacant, enllaçar amb l’A-35 direcció València.
Duració aproximada del trajecte: 3 hores i 40 minuts.

Per l’AP-7 direcció València i una vegada allí enllaçar amb l’A-7 direcció Alacant.
Duració aproximada del trajecte: 4 hores.

En tren

L’estació d’Adif es troba en el nucli urbà junt a l’Avinguda Ausiàs March, a sols 10 minuts del centre històric. Si volem visitar Xàtiva des de València la manera més còmoda de fer-ho és utilitzant els trens de rodalies. Més informació en www.renfe.com. Per viatjar des d’Europa consultar Renfe Spain Pass.

RENFE a través de la línia C-2 (València Nord – Xàtiva – Moixent) disposa de trens de rodalies en un agradable trajecte que recorre les comarques de la Ribera Alta i la Costera. El trajecte València – Xàtiva és de 49 minuts, amb una freqüència de trens cada 20 minuts.

Els trens de mitja distància amb parada a Xàtiva tenen com a principals destinacions les ciutats de València, Múrcia, Cartagena, Alacant, Albacete, Ciudad Real, Terol, Saragossa i Osca.

Xàtiva compta amb nombroses connexions de llarga distància, que la uneixen principalment a Madrid, Barcelona, València, Màlaga i Badajoz. Els trajectes es cobreixen, sobretot, amb trens Talgo. A més, el Talgo Mare Nostrum l’enllaça amb el sud de França i amb Múrcia.

Aeroport de Manises

Xàtiva es troba perfectament comunicada amb l’Aeroport de Manises. Servei d’informació: Tel. +34 961 598 500 www.aena.es.

La distància des de l’Aeroport al centre de València és de 8 km.
L’Aeroport té connexió de metro amb la ciutat, amb viatges cada 15 minuts i parada en l’estació de tren, amb una durada aproximada del trajecte de 15 minuts.

També és possible utilitzar el servei d’autobusos de la línia 5, amb eixides cada 30 minuts i amb parada en el centre de la ciutat molt a prop de l’estació de RENFE de València. La durada aproximada del trajecte és de 20 minuts.

Aeroport d’Alacant-Elx

Xàtiva es troba a poc més d’una hora de l’Aeroport d’Alacant-Elx. Servei d’informació: Tel. +34 91 321 10 00 www.aena.es.

La distància des de l’Aeroport al centre d’Alacant és de 9 km. La línia d’autobús C-6 connecta l’Aeroport amb el centre d’Alacant cada 20 minuts, amb parada en l’estació de tren.

Feedback

Por favor, díganos lo que piensa, cualquier aportación será muy valorada por nuestro equipo. Puede indicarnos una sugerencia, una idea, una duda, un problema, un comentario...

No es pot llegir? . Canvi de text captcha txt